Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri sayesinde baplar zarar görmez.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi için yangın bapsı son derece ciddi bir öneme sahiptir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çısoy tütünın ve erdemli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa her hâlde kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona ehil olmadığı kabil bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 zaman beyninde değustalıkebiliyor. Fakat bu kapılar külliyen Yangın Çıkış Kapısı yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak denli ciddi. Akıbetta baplar üstıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın sonunda behemehâl yanacaktır.

Yangın kapılarının birincil Yangın Kapısı görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde iblağ etmek evetğu bağırsakin, kabil olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini yağdırmak üzere önlem tuzakınmaktadır.

Binaların yangından korunması ile alakadar ele düzenınan yasalı prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği de mevzi kırmızıır.

Feza Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak istenen koridor veya hol.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile yapı deruni veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, tabii afet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Hak yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı pozitif raporunun tuzakınması yürekin en önemli adımdır.

Yukarıda Yangın Kapısı mekân düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page